Arquímedes de Siracussa

Doneu-me un punt de recolzament i mouré el món, va dir un dels científics més importants de la història: Arquímedes de Siracussa. En el marc de la 23a setmana de la ciència, els alumnes del taller de cultura clàssica i els de ciències en anglès han compartit una estona al laboratori per recordar un dels episodis que possiblement han fet més conegut Arquímedes: descobrir que la corona del rei de Siracussa no estava feta només d’or. Intercanvi de coneixement amb les targetes d’Arquímedesb una representació en anglès, amb experiment i corona inclosos, i un breu recorregut per alguns aspectes de la vida del geni grec. Acabem amb intercanvi de petits obsequis: monedes de xocolata i les targetes amb la frase Δός μοι, ποῦ στῶ και την γην κινήσω (dona’m on recolzar-me i mouré el món) i una reflexió personal sobre la vida d’Arquímedes. Gràcies, Maribel i alumnes del taller de ciències en anglès per aquesta experiència compartida!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *