Mètode multimèdia de flauta dolça.

Heus ací un Mètode de Flauta de bec i un ampli Repertori de 444 melodies i cançons d’arreu del món perfectament ordenades per grau de dificultat i que es presenta en una plataforma multimèdia i multiplataforma amb 9 formats: mp3, mus, harmony, midi, pdf, doc, gif, pàgines html i vídeo. A més a més aquest és un repertori que es pot aplicar perfectament a d’altres instruments o àmbits musicals i extramusicals, com ara la Llengua, el Català i la seva normalització, així com a d’altres Idiomes (per la gran quantitat de cançons d’arreu del món), les Noves Tecnologies (per la plataforma en la què es presenta), i la Projecció a la Dimensió Europea i Mundial, etc… Cal fer esment especial a les melodies seqüenciades en format “Music Time” i “Harmony”, amb tots els avantatges que comporta disposar de partitures “dinàmiques”.

L’objectiu d’aquest ampli repertori és que sigui una eina valuosa per als professors i alumnes de Centres d’Educació Primària i Secundària, d’ Escoles de Música i Conservatoris , de Corals i per a totes aquelles persones que fan música en alguna de les seves vessants (cantant, tocant instruments, dansant, escoltant o fent llenguatge musical).

Aquest repertori s’integra en un de més ampli de 1.000 melodies seqüenciades exclusivament en format Mus i perfectament ordenades en carpetes de dificultat i àmbit creixent. A més hi ha un repertori extra d’ampliació.

La realització de bona part d’aquest treball (versió 2005) forma part d’un Projecte d’Estudi que l’autor ha desenvolupat gràcies a una Llicència per Estudis concedida pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per dur-lo a terme he estat 30 mesos. En els fonaments hi ha l’experiència de 19 cursos escolars, i en l’estil i les meves melodies s’hi expressen els meus 39 anys de vida.

Aquest treball forma part de tot un material (quaderns, CDs, Cdrom, DVD…) que es troba a la biblioteca del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Via Augusta 202. Aquí tan sols en teniu una versió electrònica i parcial.

Totes les melodies del Repertori en format Mus, del “Music Time”, si no s’especifica el contrari, han estat acuradament seqüenciades i arranjades per l’Ignasi C. S., Especialista en Educació Musical.

4 thoughts on “Mètode multimèdia de flauta dolça.

 1. antonia

  estic interessada en aquest mètode ja que faig tallers de flauta dolça amb nens i nenes de cicle mig i superior.

 2. andres

  Hola, estic interessat en aquest mètode per a treballar amb els meus alumnes de Secundària.

 3. Helena

  Com podria aconseguir aquest mètode de flauta, ja que amb els alumnes va molt bé tenir diferent repertori per tocar la flauta.

  Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *