Instruments de petita percussió

Conchita Barraqueta Serrano

Aquest paquet d’activitats pretén apropar els nens i nenes de primer i segon cicle de primària als instruments de petita percussió que normalment tenim a l’aula.
Quan els instruments estiguin a l’aula, s’utilitzarà com una activitat de reforç ja que no hi ha res com la exploració i la manipulació per conèixer-los. Es comença realitzant activitats directes amb els instruments de l’aula, per passar a realitzar les activitats amb el Clic.
Hi haurà, però, escoles on per diverses causes no puguem comptar amb aquests instruments musicals. En aquest cas, aquest paquet d’activitats esdevé el camí perquè els nens i nenes de la classe els puguin conèixer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *