La pissarra Interwrite

Imatge de la pissarra
La primera feina que hem de fer és endollar els cables tant a la pissarra com a l’ordinador, tal com es pot veure a la imatge: un cable és el del corrent de la pissarra i l’altre és l’USB que es connectarà a l’ordinador, si pot ser a la part posterior de la màquina (solen ser USB’s d’alta velocitat).

Engegar la pissarra i tot seguit el que s’ha de fer és posar en funcionament el programa interactiu, que ens permet interrelacionar la pissarra amb la màquina. Es pica dues vegades a sobre de la icona interwriterd’interwriter per configurar-la, en aquest cas calibrar-la.

Marquem a sobre de les marques que ens van sortint a sobre de la pantalla fins que ens quedi ben calibrada. És important que la imatge estigui a dintre de l’enquadrament que hi ha als 4 vertex.

Si veiem que no podem calibrar la pissarra, aturarem la pissarra i la tonarem a engegar. Ara ja funciona, a partir del momenten en que es detecta laUSB.

Ara ja podem engegar la forma interactiva del softaware.

veiem que no podem calibrar la pissarra, aturarem la pissarra i la tonarem a engegar. Ara ja funciona, a partir del momenten en que es detecta laUSB.Ara ja podem engegar la forma interactiva del softaware.

finestra

ICONES 3

És interesant la creació de vídeo del que es fa a la pantalla, com el següent, inseratat a dintre d’una taula i afegit amb la icona de vídeo que ens permet la barra d’icones.

Download link

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *