Classe del 16 de gener

A la classe anterior no ens va donar temps de recordar com afegir fotografies al nostre bloc. A més hi ha d’altres formes de fer-ho, com per exemple, tenir un espai a un servidor, deixar la fotografia i posteriorment afegir la URL. Per a veure com es pot fer aneu a la pàgina Inserir fotogrames.

Nosaltres disposem de dos espais: el de la xtec i el servidor del nostre centre. De moment el més fiable és el de la xtec, però aviat també ho serà el nostre.

Hi han diversos programes que ens ho permet treballar, els que utilitzarem nosaltres són el que ens proporciona l’edu365 com a carpetes de l’escriptori, l’explorador de windows i el FileZilla, programa gratuit que ens podem descarregar de Softcatalà i tenir-ho al nostre PenDrive configurat per a utilitzar, donat que ocupa molt poc.

Presentació de les posibilitats que ens pot oferir la utilització de les pissarres digitals. Veurem la pissarra digital que tenim a l’aula. Disposem  d’una pissarra Interwriter i dues pissares Pormetean. Aquestes les veurem la semana vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *