MUSICOTERÀPIA

El dijous de la setmana passada vam tocar instruments i vam cantar cançons. Ens van mostrar diferents objectes i animals i si sabíem alguna cançó sobre aquell objecte o animal el posàvem a la llista per més tard cantar la cançó. Depenent de la cançó que escollíem, ens donaven uns instruments o uns altres i així podíem anar canviant i provant els altres instruments. El dijous vam cantar la cançó del gall i la gallina, del tren, del cargol treu banyes, del sol solet, de la lluna i de la marieta. Vam tocar el xilofon, les campanes, les maraques, els ous, els tambors, la guitarra, el piano…

Va ser molt divertit i vam passar un bon moment tots junts tocant instruments i cantant cançons.

Els dijous venen al hospital dues noies, passen per les habitacions i et conviden a venir a la Ciberaula a cantar i tocar instruments. Tenen molts instruments, toquen molt bé i saben moltes cançons. També van venir les voluntàries i ens van ajudar a cantar. Aquell dia, contant-me a mi, érem cinc nens i nenes.

Daiana ( 13 anys)

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, TREBALLS A L'AULA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a MUSICOTERÀPIA

  1. Aurora diu:

    “La música és un bon mitjà per potenciar les característiques positives de la personalitat de cadascú: l’extraversió, el companyerisme i fomenta les habilitats cognitives, creatives, emocionals i psicomotrius.”

    Que bonica l’explicació i el dibuix, Daiana!

    Aurora (Voluntària EV)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *