12 i 13 DE MAIG EXPOSICIÓ MAQUETES CLICKS

L’Associació SOMOSCLICK ens informa que el dissabte 12 i el diumenge 13 de maig hi haurà a Barcelona un Festival de col·leccionistes de Playmobils. Ells us conviden a tots i totes a anar-hi i si teniu Playmobils vells, podeu portar un per regalar.

Joel (10 anys), Anass (8 anys), Michelle (10 anys) i Gala (10 anys)

Tal i com recordareu, SOMOSCLICK ens van visitar per Sant Jordi i van repartir playmobils entre els nens i nenes de l’hospital. La fira de col·leccionistes es farà a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. També ens han informat que fan un concurs de “customitzar” playmobils i que recullen playmobils amb l’ojectiu de lliurar-los a entitats benèfiques. A més, els diners que obtenen d’aquestes trobades els fan servir per repartir playmobil a l’hospitals i centres d’acollida… així que us animem a participar-hi!!!

Les mestres

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *