TALLER DE PRIMAVERA

Ahir dimarts 13 va venir la Mati per ensenyar-nos a pintar amb pintures pastel. Ens van donar fotos de paisatges i havíem d’escollir una per pintar-la. Vam estar pintant en cartolines negres o verdes , i pintàvem amb els dits i els colors pastel . Quan acabàvem de pintar la Roser ens plastificava els dibuixos . Després la Marta i una altre noia van estar fent un mural de la Primavera al passadís de l’hospital i van penjar els dibuixos que vam fer.

Jo vaig fer el títol del mural de la Primavera. El vaig fer a l’ordinador.

M’ho vaig passar molt bé, i va donar la casualitat que també estava una amiga meva a l’hospital . A mi em va agradar molt pintar tots junts.

Carla (13anys)

Aquest article ha estat publicat en General, TALLER DIBUIX. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *