PREPAREM EL NADAL

Hola sóc el Carlos i tinc 10 anys. Avui que és dimecres estem fent el pessebre a l’escola de l´hospital que es diu Germans Trias i Pujol. A més a més del pessebre, hem fet estrelles amb ampolles. Jo durant aquests dies he copiat un poema sobre la pau i també he fet uns reis mags; i hem posat a l´arbre els nostres desitjos. A l’escola també hi havia en Xavier que té 4 anys i comparteix habitació amb mi i estaven l’Hugo, l’Edgar, la Ksenia i en Gustavo.

Carlos (10 anys)

Podeu veure una petita mostra del que han estat fent… alguna imatge…

 

I… aquí teniu una petita sorpresa! En Xavier ens canta una cançó de Nadal…

(Les mestres)

Aquest article ha estat publicat en General, NADAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a PREPAREM EL NADAL

  1. Aurora diu:

    He vist les estrelles i els reis mags amb ampolles que esteu fent, també els vostres desitjos a l’arbre (jo també n’he posat un!) i les figures del pessebre tan divertides, relacionades amb el cinema, que és un art, el setè, instal.lat aquest curs a la setena planta.

    Amb aquests col.laboradors que fins i tot canteu, aquest Nadal l’Aula estarà de “pel.lícula”!

    Aurora (Voluntària EV)

  2. Manel (voluntari) diu:

    Hola Carles…!!! Ets molt simpàtic…Avui hem fet molta feina…i fins i tot sortim, tu i jo, en una de les fotos. També he après a fer estrelles amb ampolles de plàstic i al funal he jugat al UNO amb l’Edgar i l’Hugo. Que “wuai”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *