SOPA DE LLETRES I BOLA DEL MÓN

sopa-de-lletres

 

 

Ja teniu aquí el recull en forma de sopa de lletres del nostre passeig pel món! Coses relacionades amb els diferents continents, el seu art, la seva música i jocs…

En Daniel (14 anys) va ser l’encarregat de fer-ho. Podeu descarregar els arxius adjunts per provar-ho a casa! Teniu dos nivells: senzill i difícil! A veure si trobeu totes les paraules! sopa-de-lletres-senzilla1, sopa-de-lletresdificil.

 

 

 

D’altra banda… us comuniquem que… per fi hem acabat la bola del món!!! Portem tot el curs fent poc a poc i a estonetes, un trencaclosques en 3D que és una bola del món. Vam començar buscant i fent els diferents continents… el més difícil de fer ha estat el mar! Molts nens, nenes i joves diferents han participat en aquesta elaboració, com també molts voluntaris i voluntàries!

Després de molt suar… aquí teniu un petit muntatge on veureu l’evolució i com ha quedat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *