EL MUNDIAL DE SUD-ÀFRICA A LA 7a!

Ja és aquí! El mundial de futbol que es realitza a Sud-Àfrica, va iniciar-se el passat divendres 11 de juny i ja ha arribat a la nostra aula!

logo

Durant aquests dies estem treballant diferents coses del mundial:

– Estem elaborant un glog que en breu podreu veure. En ell hi estaran recollides (entre d’altres coses) les cançons del mundial: Waka-waka, Oh Africa i Wave Flags.  O el reglament d’aquest esport. En Daniel i la Marta hi han estat i estant treballant de valent.

– Hem fet un bonic cartell amb el logo del mundial, pintat i elaborat per l’Erik, i unes súper pilotes de futbol fetes per en Dawood des de l’habitació.

escritorio3– Hem penjat una graella amb els resultats de cada partit. Així doncs, cada dia el nostre reporter Miguel escriurà els resultats de cada grup al passadís de la 7a, per a que tots i totes estigueu informats i informades.

14-06-10

– Hem buscat les banderes dels diferents països participants al mundial i les estem pintant! D’aquesta manera, decorarem la pissarra magnètica del passadís i podrem treballar agrupaments per continents… en David i la Ferdaw ens estan ajudant en aquesta tasca!

– Finalment, estem buscant les fotografies dels diferents jugadors de la Lliga Espanyola de Futbol que participen al Mundial. Els classifiquem en colors segons el continent de procedència i elborarem unes fitxes per penjar a la pissarra magnètica… d’aquesta manera, pintarem un gran camp de futbol a la pissarra per poder col·locar els diferents jugadors!

 Que continui el joc!

3 thoughts on “EL MUNDIAL DE SUD-ÀFRICA A LA 7a!

 1. Manel

  Estic esperant ja, demà dimecres, dia 16, per saber com podré col·laborar en la confecció dels treballs entorn del Mundial de Futbol. Dijous ja us explicaré amb què he col·laborat. Jo de Futbol no hi entenc gens però estic veient que en ocasió del Mundial aprendré moltes coses.

  Manel – Voluntari

 2. Manel

  Quina feinada…!!! cercar la fotografia de cada un dels jugadors de tots els equips del món que participen en el Mundial de Futbol…. Per trobar-los cal saber el seu nom i la nacionalitat de cadascun d’ells… i després…ja no he tingut més temps, aquest dimecres…sort d’en Miguel que ho va fent de mica en mica i en porta el control..de tot
  A veure com quedarà tot plegat…
  A reveure

  Manel- voluntari

 3. Pingback: Aula Hospitalària Germans Trias i Pujol (Badalona) » EL MUNDIAL AL PASSADÍS DE LA 7A

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *