Màgia i art

Ahir ho vam passar molt bé amb l’Eva.

Ens va ensenyar a fer una espècie de màgia:
02-06-10-taller-eva

 

A un full blanc hi pintàvem formes amb cera blanca. A primera vista semblava un full buit però quan hi passàvem per sobre el pinzell amb la tinta de colors apareixien les formes que havíem pintat abans amb el blanc. Un efecte molt màgic!

  

També vam aprendre a fer carteres:
03-06-10-003

 

Primer pintàvem i disenyàvem la nostra cartera seguint el model: podíem utilitzar estampats de colors, enganxar-hi retalls,  dibuixar-hi els nostres dissenys o fins utilitzar la tècnica anterior de les ceres i la tinta de color per fer una cartera hippy com la de la Roser. Després plastificàvem les carteres i retallavem el que sobrava. Fèiem el forats i cosiem per on fes falta i només ens faltava enganxar-hi el belcro amb la silicona i.. ja esta llest! Preparats per fer el nostre propi negoci?

  

 

03-06-10-005

 

Espero que hagueu après uns bons trucs!

Daniel(13 anys)

5 thoughts on “Màgia i art

 1. Manel

  Daniel…!!! Jo també hi era quan fèieu tot això que expliques ,de la “Màgia i l’Art”. recordes…? I saps què m’ha cridat més l’atenció…? Que has explicat molt bé tot el procès tant de la pintura com la dels moneders. Ja em venen ganes de fer-ne més… Fins aviat

  Manel -voluntari

 2. Aurora

  Avui la Roser i la Laia m’han ensenyat un moneder, el de color rosa, que m’ha encantat! Us felicito per saber fer coses tan boniques i pràctiques!

  Aurora – Vòluntària E.Villavecchia

 3. Antu

  Hola Dani, M’ha fet molta ilu veure el que expliques. Ets molt creatiu i has explicat molt bé el que heu fet. La verita és que vaig veure tota l’exposició i és una passada tot el que feu. Moltes felicitats a les persones que us ajuden i us acompanyen,és un treball digne d’admirar i preciós. Molts petons per a tu!
  Antu

 4. Daniel

  Moltes gràcies Antu pel teu comentari i també li agraeixo a les mestres i voluntàries que ens van ensenyar totes aquestes tècniques artístiques. Espero veure’t aviat i tambè a la resta de la classe, ja que aquest cap de setmana em deixen anar a casa fins el dilluns al matí. A reveure!
  Daniel

 5. Montse

  Caram Dani, a sobre d’artista, ara també ets periodista. Si vols ens pots fer alguna obra d’art per la classe i la pengem. M’agrada molt que escriguis en català ara només et falta fer un programa de ràdio (tu ja ets expert).
  Molts petons, tots ens recordem de tu!
  La classe de 2nA i Montse.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *