La 7a a l’estil Andy Warhol

Aquí teniu el resultat final del treball de l’Andy Warhol. Com ja sabeu, hem jugat a transformar el personal de la planta a través de la mirada de l’Andy Warhol, artista americà del Pop Art. Els infants i joves de la 7a planta han pogut pintar amb l’ordinador la cara d’algunes persones amb qui han compartit el dia a dia durant la seva estada a l’hospital.

En nom de les mestres i de tot l’alumnat que ha participat a aquesta activitat, us volem agrair la col·laboració voluntària i desinteressada de tots vosaltres, professionals de la 7a planta de pediatria, que sense dubtar-ho, us heu deixat pintar per nens i joves des dels 3 anys, entenent que era més important la proximitat que es creava amb els pacients que no el resultat final. Cadascun de vosaltres des dels diferents àmbits ajudeu a fer més planera l’estada a l’hospital de tots ells i elles i sense vosaltres no hagués estat possible realitzar aquesta activitat. De nou, moltes gràcies.

p1050741-2

2 thoughts on “La 7a a l’estil Andy Warhol

  1. Aurora

    Entre els professionals de la 7ªplanta de pediatria i els nens i joves, heu fet una petita gran meravella de pop art !!!

  2. Alliny

    aqui esta l’equip d’animadoors més artistics que conec!!!
    sense vosaltres no haria sigut el mateix!?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *