EXPOSICIÓ “ANEM PEL MÓN” A L’HOSPITAL

p1050723Ja és aquí!!! Aquí teniu l’exposició “Anem pel món”, en la qual podreu trobar la feina feta pels infants i joves de la 7a planta, al llarg de tot el curs.  L’exposició es troba situada al vestíbul principal de l’hospital i al passadís de les exposicions (també situat a la planta baixa, a prop del banc de Sang). Va començar el passat 26 de maig i finalitzarà el proper dijous 17 de juny.

 

p1050731Si seguiu el bloc ja haureu vist que el nostre viatge ens ha portat per diferents continents, hem après diferents jocs del món, diferents estils pictòrics i diferents instruments… l’exposició és un recull de tota aquesta feina, feta pels diferents nens, nenes i joves a l’aula durant tot el curs; feina feta en gran part a les diferents sessions dels tallers dels “dimecres oberts” amb l’ajuda de l’Eva a través de la Fundació El Somni dels Nens!

 

p1050717-1 En Christian (de 13 anys) ens relata com va ser la seva experiència sortint de la 7a planta per ajudar a muntar l’exposició: “Ayer por la mañana me dieron permiso para bajar a la planta baja y ayudar a montar la exposición. Después de 6 días en la misma planta me gustó mucho participar de esta actividad. Montamos los instrumentos, mapas de 6 continentes y yo sobretodo ayudé a montar la exposición de los juegos. Espero que disfrutéis de la exposición.”

Des d’aquí aprofitem per agrair el treball realitzat a tots i totes, particularment als voluntaris i voluntàries i en especial també a tots els professionals de l’hospital que ens han ajudat a fer possible aquesta exposició: Irene, Encarna, Roser, Armand… i als professionals de la 7a planta.

 

p1050744

 

 

Aquesta vegada, esperem els vostres comentaris no només al bloc, sinó a la llibreta de l’exposició!!! 

Moltes gràcies! Roser i Marta

4 thoughts on “EXPOSICIÓ “ANEM PEL MÓN” A L’HOSPITAL

 1. Boris

  Benvolgudes Roser i Marta,
  Benvolguts nens i nenes de l’aula hospitalària,

  moltes felicitacions per la vostra feina i per compartir-la amb tothom. Naturalment brilla el resultat de l’exposició, però, sobretot, ofereix un testimoni del tot el procés que heu anat fent. Ja sabem que en educació és tant important “el camí” com “el resultat” visible. Segur que n’haureu tret molts aprenentatges, enhorabona!

  Una abraçada,

  Boris

 2. Manel

  Jo, a part, de les sessions del dimecres, en que regularment col·laboro, la setmana passada vaig ajudar a baixar rètols i fotografies per a l’exposició. Quina feinada per muntar l’exposició…
  Demà l’aniré a veure i em fixaré en els continents visitats durant aquests curs, les pintures pròpies d’aquests llocs, i dels diversos jocs que s’hi fan. Ja ho comentaré un altre dia. Fins aviat

  Manel (voluntari)

 3. anna masachs

  Hola profes!
  Ja us ho vaig dir el passat divendres quan ens vam veure, però ara ho faig aprofitant aquest espai: us felicito per la feina ben feta, també a tots els nens, nenes, nois i noies, voluntaris i voluntàries què han participat en aquest projecte tan ambiciós i a la vegada tan bonic. Em consta que tothom que ha participat ho ha fet amb moltes ganes i, el què és més important, amb molta alegria i aixó ha estat així gràcies a vosaltres, eh?
  Ens veiem el divendres,
  Anna (voluntària)

 4. mquera36 Post author

  Hola Anna,
  després d’en Manel i l’Esteve, estàs despuntant com a nova comentarista oficial del bloc!!! Moltes gràcies pels teus comentaris i la teva col·laboració.

  Les profes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *