L’IL·LUSTRADOR XAVIER SALOMÓ

Sabeu la diferència entre un dibuixant i un il·lustrador? Quan veieu la portada d’un llibre, sabeu diferenciar entre l’escriptor i l’il·lustrador?

Ahir l’il·lustrador Xavier Salomó ens va venir a visitar i ens va donar resposta a aquestes preguntes i totes les que li vam fer. A més, va passar per totes les habitacions, signant llibres seus, de la Care Santos, i de la Meritxell Martí i ell mateix, ja que a elles els va ser impossible venir.

Des d’aquí li donem les gràcies i us posem l’enllaç al seu bloc i a la seva pàgina web, per tal que pogueu deixar-li els vostres comentaris i seguir les seves obres.
Moltes gràcies Xavier.

xavier-salomo

http://xaviersalomo.blogspot.com/
http://www.xaviersalomo.com/

4 thoughts on “L’IL·LUSTRADOR XAVIER SALOMÓ

 1. Manel

  Enguany és dels anys que m’ho he passat més bé en la “Diada de Sant Jordi”.
  Parades, festes, recitals, llibres, roses…
  I al vespre he pensat mirar el “blog” de l’Aula Hospitalària” i, després de llegir els darrers “posts” on parleu de la Llegenda de Sant Jordi i totes les coses que heu fet als diferents tallers, he arribat a la conclusió que és dels millors anys que m’ho he passat millor en aquesta diada.
  FELICITATS a tots els artistes.

  Manel – (voluntari)

 2. Meritxell Martí

  Benvolguts,

  he visitat el vostre blog i volia expressar la meva desil·lusió per no haver pogut afegir-me a la pre-diada de St Jordi. Encara faig veu de nas! Però espero que en una altra ocasió podrem conèixer-nos.

  Una abraçada ben forta!

 3. Xavier salomó

  Benvolguts

  Gràcies! Gràcies per haver-me deixat passar un matí amb vosaltres i dibuixar plegats, parlar de llibres i dibuixos, il·lustracions i còmics!

  Un petó a tots i totes.

  Xavier

 4. Lourdes

  Hola!
  He mirado por fin el blog, enhorabuena por el buen trabajo que haceis a estos pequeños que tanta falta les hace.
  Un abrazo
  Lourdes – (voluntaria)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *