El DIA DE SANT JORDI

Avui 23 d’abril a la Planta 7ª de Pediatria també celebrem el Sant Jordi. Gràcies a la col.laboració del voluntariat de la Fundació Enriqueta Villavechia  i de la Unitat d’Atenció a l’Usuari de l’Hospital s’han pogut repartir llibres i unes roses molt especials entre nens i familiars de la Planta.  També s’ha fet entrega del punt de llibre guanyador d’aquest any:  El nostre famós drac que  per darrere hi té imprès una bonica frase molt adient aquest  dia.punt-llibre-drac-davant

punt-de-llibre-frase-darrere

 

 

 

 A l’aula hospitalària hem projectat el resultat del nostre treball d’aquests dies (la llegenda de Sant Jordi, els contes inventats, el muntatge amb els nostres artistes….) i també hem fet uns originals punts de llibre amb pals de colors.

p1050398p1050399

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *