CAMINANTE NO HAY CAMINO…

“Caminante, no hay camino, se hace camino al andar” (Antonio Machado)

p1030847

El nostre passeig pel món no s’atura! I quina manera millor que representar-ho amb les siluetes dels nens i nenes que van passant per aquí, omplertes de tots els nostres rostres!!! Però no són unes fotografies o dibuixos qualsevols… nosaltres pintem la meitat de la cara!

També vam pensar en la possibilitat d’agafar els peuets dels neonats per fer les petjades que ens porten al mapa… però ens vam fer enrera… 😉  Com hem aconseguit fer aquestes petjades sense utilitzar el peu de cap bebè??? En uns dies resoldrem el misteri de les petjades

p1030827

 240310-013

 Per ara, la Sonia de 13 anys, us explica en aquest arxiu com poder arribar a fer les cares màgiques!!! Ja veureu que és tota una artista amb l’ordinador (ha fet ella sola tota l’explicació!). Aprofitant que avui és dimecres, el model escollit per la fotografia és el nostre voluntari dels dimecres i fidel comentarista del bloc, en Manel. Moltes gràcies a tots dos.

Cliqueu aquest enllaç: instruccions-fotos-sonia

3 thoughts on “CAMINANTE NO HAY CAMINO…

 1. Manel

  Sònia…!!!! ET FELICITO…!!!!
  Primer he llegit:”instruccions-fotos-sonia” i no entenia res…
  Però de sobte…m’he adonat que ha sota de les “instruccions” hi has posat la fotografia de la meva “cara”…(quina vergonya….)i OOHHH!!! aleshores he entès totes les instruccions que donaves per treballar amb la meva cara…jeje.
  M’han vingut ganes de fer-ho amb la cara de la meva dona, l’Assumpció, però per si de cas, abans m’entrenaré amb la cara del gosset que tinc…que es diu “trapp” i t’ho ensenyaré un dia que ens veiem a la Ciber… eh?
  M’ho he passat molt bé, aquest dimecres, veient com preparaves el “post” amb la meva fotografia i i les “instruccions” Un petó i fins aviat

  Manel (voluntari)

 2. anna masachs

  Hola a tothom!!

  Sònia, aixó de fer les cares màgiques és una passada! Els meus fills estaven observant quan llegia les instruccions i ara volen fer les seves!!! Ja tenim feina per fer aquests dies de festa!!
  Una abraçada i ens veiem el divendres!!!

  Anna (voluntària)

 3. Sonia

  Hola a tot, soc la sonia,
  Estic contenta de que us agin servit les meves intruccions:)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *