ANUNCIEM LA MARATÓ

A la planta 7ª de Pediatria anunciem la marató del Banc de Sang i aprofitem des de l’aula Hospitalària per treballar la importància de les donacions i el valor dels petit gestos. Ho vam fer d’una manera força especial. Gairebé de forma màgica, va aparèixer sang del no res…  El resultat del nostre treball l’hem penjat al costat de l’ascensor perquè tothom ho pugui veure i demà pugui particpar en aquesta marató. ANIMEU-VOS!!
230310-043

One thought on “ANUNCIEM LA MARATÓ

  1. Manuel

    No m’havia adonat que es feia una marató…
    Ara ho acabo de veure en aquest “post” i com he anat a l’hospital he vist aquests dibuixos i escrits al passadís de las 7à planta.
    Fins aviat

    Manel (voluntari)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *