CONTES D’ÀSIA

Com que estem fen un viatge per l’Àsia, avui hem escoltat contes d’ aquest continent. Jo he escoltat un  conte Siberià  que es titula: “Ens canviem les potes?”  Tambè hem fet jocs i un bingo amb fotos de l’Àsia.  La Tania ha escoltat “El gran arbre” d’orígen tibetà. Intentarem fer una pinzellada de cada conte.  

Mercè: 16 anys

19-03-10-017

      Cliqueu sobre l’enllaç “UNA MÀ DE CONTES” i us sortirà aquest  mapa. mapa 

Moveu el rectangle vermell per Àsia i trobareu  aquests contes.  Escolteu-los. Us agradaran. 

 madecontes_p1

conte-siberia 

El conte va ‘una guineu i un alz.  L’alz tenia les potes molt llargues i la guineu molt curtes. Van decidir intercanviar-se les potes. A mi personalment, el conte m’ha agradat.

Mercè 16 anys

 

                                      dibuix-tibeta                      

El conte va sobre el Tibet i una noia que es diu Danci.Un dia mentre caminava es va trobar un arbre amb moltes fulles que feia molta ombra. Es va fer fosc i va pensar en quedar-se sota l’arbre a dormir i quan es fa ver de nit a sobre hi havia quatre animals….Si voleu saber com acaba el conte animeu-vos i mireu-ho.  A mi m’ha agradat.                                                                   Tania Carmona (14 anys)

2 thoughts on “CONTES D’ÀSIA

 1. Pamela

  hola soy Pamela saludos a la Marte y a ti tambien Roser bueno que fue divertido estar hay y ayudar con lo del mural de Joan Miro bueno ya nos veremos cuando me toque ir al hospital bueno espero que esten bien saludos i besitosss
  chaoo

 2. Esteve

  Hola!
  Quin web més interessant!, avui, així que arribi a casa, escoltaré algun d’aquests contes. N’hi ha moltíssims!
  Gràcies per la recomanació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *