Bon dia!
Iniciem setmana amb unes fitxes sobre el cos humà:
Benvinguts a l'aula del vent, la SIEI de l'Institut Escola Catalunya de Sant Cugat del Vallès
Bon dia!
Avui us portem una recepta dolça i ben bona: Trena de xocolata
Ingredients:
La trena de xocolata es prepara amb pasta fullada i crema de cacau (ja sigui Nutela, Nocilla o qualsevol altra).
Per fer-la, estirem bé la planxa rectangular de la pasta fullada i li aboquem la crema de cacau cobrint-la deixant les vores lliures. Perquè resulti més fàcil podeu escalfar-la al microones durant 30 segons.
Un cop coberta de xocolata, l’enrotllem amb compte i l’emboliquem de nou amb el mateix paper que porta i la introduïm 10 minuts al congelador.
Preescalfem el forn a 180° calor amunt i avall.
Traiem la massa del congelador i la tallem per la meitat deixant dos dits de marge en un dels extrems sense tallar.
Trenem les dos parts i tanquem bé el final de la trena. Després, la pintem amb ou batut i la posem dins del forn. Fornegem fins que la superfície estigui daurada i la traiem.
Us deixem un video per a veure tots els passos:
Bon dia!
Avui us portem un parell de fitxes per pintar formes geomètriques.
Bon dia, bon inici de semana!
Avui us portem 3 dites diferents del mes de Maig per treballar la lectoescriptura.
Bon dia! Avui divendres, últim dia de la setmana i comencem el mes de Maig!
Us agradaria fer uns insectes ben divertits? Formigues, abelles, cucs i el que tu vulguis!
Necessitaràs una ouera de cartró, pintura i els complements per acabar el teu insecte o animal que triïs, com cartulina per fer les ales, retuladors per pintar la boca, etc.
Bon cap de setmana!
Bon dia, avui us presentem una recepta salada: El sushi-sandvitx!
Preparats?
Ingredients:
Pa de motlle per a enrotllar
Tres cullerades de maionesa
Una cullerada de mostassa
Tres rodanxes de pernil de York
Mig cogombre
Preparació:
1. Comencem barrejant la maionesa amb la mostassa. Reservem. Aixafem el pa amb l’ajuda d’un corró, deixant-lo més fi (així resulta més fàcil enrotllar-lo) i untem la barreja al pa.
2. A continuació, cobrim al pernil de York.
3. Tallem el cogombre a tires i els col·loquem just en l’extrem del pa pel qual començarem a enrotllar.
4. Enrotllem amb cura, però assegurant-nos que quedi ben atapeït.
5. Tallem el nostre rotllo en porcions d’uns 2 cm de gruix aproximadament i servim.
Has vist que fàcil? I està deliciós! Esperem que us agradi!
Bon dia! Avui us portem un bonic poema de Ramón Biesora que parla de l’estació de l’any que estem ara: La primavera.
Us animeu a llegir-la i recitar-la?
Bon dia! Avui us compartim una fitxa de seriacions i una altra per comptar formes geomètriques.