FEM CUINA II

Avui toca recepta: Pizza d’ós!

pizzas en forma de osito

https://www.pequeocio.com/receta-divertida-ninos-pizza-ositos/

INGREDIENTS:

  • Pa de motlle
  • Salsa de tomàquet
  • Mozzarella ratllada
  • Pernil dolç
  • Olives negres
  • Talls de formatge

Primer hem de tallar amb el motlle amb forma d’ós el pa de motlle. Torrem una mica el pa en una tostadora o al forn, per després afegir els ingredients: salsa de tomàquet, pernil dolç en troços petits i la mozzarella, o algún altre formatge que es fongui, i l’introduim al forn fins que estigui fet.

Tallem un cercle en el tall del formatge  i el col·loquem sobre la pizza recent treta del forn per simular el mussell, i per fer els ulls i la boca utilitzarem trossets petits d’oliva. També podem fer altres detalls com les galtes rosades amb trossets de pebrot Vermell.

Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *