EL NOMBRE ZERO

                EL  NOMBRE  ZERO


 

La Filocrònia és la teoria que descriu la naturalesa del temps i demostra la seva existència.

La Filocrònia estableix una analogia entre el zero i el temps sorgint així el zero lineal.

El zero és un nombre neutre, absorbent i es considera parell.

L’últim símbol és el zero 0⃣ i el trobem en numerar les estrofes del Mahabharata i dels Vedes hindús la versió escrita de les quals va començar a usar-se fa uns 3000 anys.

 El zero ve des dels Olmeques ja hi ha registre. i És en paral·lel als Babilònics. Però amb una concepció diferent. El símbol és un cargol.
Per què en els maies no només és posicional?
Per què usessin símbol d’infinitament gran o infinitament petits? Als Mayas no només té un caràcter numèric i posicional.
Per als Mayas tot és cíclic per això Els dos calendaris incorporen molts altres cicles temporals harmonitzats al compte llarg.
Exemple: Dia 21 de Març i ets un maia normal. Estàs davant de Chichen Itzá. El temple(no piràmide això és egipci). Però el temple és una representació matemàtica del varador Univers.
Sota el temple aquesta el Xibal bà.
Tu ets al pla terrestre i el temple reflecteix l’Espai i el temps.
Però a més el joc de llum i ombres et mostren baixar a Kukul Kan o Quetzalcóatl. Fins aquí, el nostre concepte del zero més o menys serveix. De seguida els teus sentits. El teu olfacte impregnat de copal, La teva vista a Kukulkan i les teves orelles: Tots els dissenys del Clàssic són sonors. El ressò quan puges el temple són gotes de Pluja (Tlaloc) El ressò quan palmeges són sons (Quetzal). La teva pell té temperatura tropical. Això que hi ha és l’altra part del concepte maia del zero. I això rebassa per molt la visió occidental del zero. Un cargol? És posicional però no abstracte.
 El zero absolut
És molt probable que haguem sentit a parlar del terme zero absolut. Aquest concepte està vinculat al món de la termodinàmica.
Estaria fent referència a la temperatura més baixa que pot existir, que correspon a -273 graus centígrads o 0 graus Kelvin.

 

E

/div>
<div class=”metadata style-scope ytd-compact-video-renderer”></div>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *