Les Llums del Nord.

AVUI ÉS UN DIA D’AURORA BOREAL

Podria ser que avui notessim una sufocació o alteració de caracter. O també podríem percebre interferències a la tele, l’ordinador, connexió internet, aparell de ràdio o telèfon mòbil.
Si observem un funcionament incorrecte del navegador del telèfon mòbil, o de qualsevol electrodomèstic….podria ser que fos causat per la tempesta geomagnètica que provocaran, sobre la terra i sobre els satèl·lits espacials de comunicació, i sobre les xarxes elèctriques, els sistemes de navegació i els oleoductes, unes explossions que van tenir a la corona solar el passat diumenge i que comencen a arribar la nit del dia 3 al dia 4 d’agost, segons l’astrònom Leon Golub del CfAc
Visiblement els podrem percebre, en pasos de latituds més baixes d’on s’acostumen a veure, en forma d’Aurora boreall.
Això és un fenòmen brillant o lumniscent que apareix al cel nocturn, provocada per una erupció al Sol que expulsa tones i tones de plasma (àtoms ionitzats, o sigui amb càrrega elèctrica) i s’estan adreçant cap a la Terra, segons han afirmat astrònoms del Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics (CfA).

Diverses fonts

EP / MADRID
Día 03/08/2010 – 12.43h
aurora-boreal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *