HISTORIA DE LA TORTUGA CÉSAR I LA SEVA VETLLADORA

Vam trobar una tortuga al pati de l’escola, vam pensar que era de terra i durant un temps li vam donar enciam i pastanagues…
Observant el seu comportament similar a les dues que ja teniem, vam pensar portar-la al veterinari del barri per tal d’esbrinar la seva procedència…. la pobra va tenir molta sort perquè finalment es tractava d’una tortuga d’aigua. Com que el veterinari ens va atendre tant bé i li va fer les cures pertinents sense res a canvi, hem pensat entre tots, posar-li de nom “Cesar”, ja que aquest és el seu nom.
Des del principi tenim una cuidadora preciosa, la Soraya, que fa molt bé la seva feina i també té experiència ja que a l’estiu  té cura de les altres dues tortugues que tenim a l’aquari de l’aula ciències.

Aquest article ha estat publicat en Cicle Mitjà, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *