COM ACTUEN ELS MEDICAMENTS???? (experiment 1)

A l’aula de ciències estem aplicant la unitat número 15 del dossier de l’APQUA 10-12, que treballa com actuen els medicaments al nostre cos. Primer que tot hem buscat imatges d’anuncis actuals i les hem comparat amb anuncis antics. Després hem fet una enquesta als pares envers l’ús o abús que fan dels medicaments enfront les nostres malalties.
Per finalitzar farem uns quants experiments… Aquest és el primer: intentem esbrinar si són més efectius mastegats o sense mastegar, es a dir si els nostres pares tenen raó quan els dissolen amb una cullereta i sucre per tal que ens els prenem i no protestem!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aquest article ha estat publicat en Cicle Mitjà, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *