Les activitats de l’Aula

Els nens i nenes de l’aula d’acollida tenen molts dubtes sobre el vocabulari català, per això cada vegada que llegim una lectura, una frase o qualsevol text si troben alguna paraula que no entenen l’escriuen en aquest apartat: “Què ens agradaria saber?” Seguidament ho busquem a internet i ho pengem a l’aula per tal de comprendre millor aquella paraula concreta.

08052009001.jpg         08052009.jpg

Una de les coses més importants per començar a parlar el català és, a part d’aprendre el vocabulari, formar les frases correctamenr. Per això els alumnes realitzen dues vegades a la setmana una frase. Tenen les paraules desordenades i les han de col·locar de forma correcta per tal de realitzar una frase amb sentit. L’activitat consta de 31 frases. Cada vegada que en realitzen una es posen una creu en aquesta graella:

29042009005.jpg

A part d’aquestes activitats, en realitzem moltes d’altres, però una important que fem diariament és la d’escriure el menú de l’escola. Cada tarda a les tres, quan entren els nens i nenes a l’aula escriuen la data i el què han menjat al menjador de l’escola. D’aquesta manera practiquem lectura i escriptura.

29042009010.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *