Nau cornèr de bibliotèca

 

Enguan auem estreat nau cornèr de bibliotèca en pati, damd un carriòt estatgèra a on podem veir es condes, libes e revistes que i a, aquerò òc, un còp utilizadi les cau tornar ath sòn lòc pràmor que son classificadi per edats. Enquiàs mès petiti dera escòla i pòden arribar!

Aguest cornèr ei pensat entà aqueri mainatges e mainades qu’agen talents de passar ua bona estona en tot léger e/o aguardar libes e per aquerò tanben auem dus tapissi un pialòt beròis e sustot còmodes!

I a lectures entà totes es edats e tanben de disparières tematiques; condes, de coneishement deth mieie sociau e naturau, endonvietes…

Ei un moment entà promòir un apressament ludic, de caractèr volontari, ara lectura…a on es escolans an dret a escuélher çò que vòlen léger o sonque aguardar, començar e non acabar…Un moment entà relacionar-se damb mainadèra de d’auti corsi e a on es mès grani pòden expicar condes as petiti e compartir ua bona estona!

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari