Piu-Piu

Un conte en vertical on es relata una conversa senzilla, poètica, farcida de ritme i de piu-pius que et captivarà!

La història que us presento avui, és fruit de la unió d’en Daniel Torrent i @edicionscalligraf. Una petita editorial que vetlla per cuidar el contingut i l’edició. Tota una descoberta!

La Clara és una nena d’ulls curiosos, de somriure inquiet, de cabell pèl-roig… Que estima, intensament, la natura i el seu cant: el zuuum-zuuum de les abelles, el chiiiiiiiiiic-chiiiiiiiiiic de les orenetes, el coc-coc de les gallines, el brrrrrrrrrr de les libèl•lules, el glup-glup dels peixos, el quiriquiquic del gall, el bup-bup del seu gosset, el cric-cric de les cuques de llum o el piu-piu del pollet que acaba de néixer per ensumar el món i explorar la vida.

La Clara, en veure’l, queda embadalida. És tan maco que sembla un floc de cotó groc! El pollet acompanyarà la Clara allà on va i, al llarg d’aquesta caminada, mantindran una conversa tan dolça com les il•lustracions que vesteixen amb cura, tendresa i tocs d’humor, les pàgines d’aquesta deliciosa història.

Una conversa senzilla, poètica, farcida de ritme i de piu-pius que et captivarà! Un conte infantil en vertical que no us deixarà indiferents… ans al contrari!

Per cert! Aquest conte amaga una sorpresa: “La cançó del piupiu”"</p

SANTITOS MUÑOZ CÁDIZ

Author: SANTITOS MUÑOZ CÁDIZ

Sóc la Santitos. Somiadora, compromesa i enamorada dels contes i de les seves històries. M'apassiona crear moments especials, observar mirades d'il·lusió i somriures infinits... afortunada de sentir que sóc mestra per convicció. Mestra de cor. Mestra d'educació infantil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *