SA MAJESTAT EL REI CARNESTOLTES HA ARRIBAT!

Per poder venir a l’escola Sa Majestat, el Rei Carnestoltes, i celebrar el Carnaval, va donar unes ordres que havíem de cumplir.

La primera ordre era portar el dimecres algun detall d’un personatge de contes, còmics, novel·la,… que ens agradi molt. Recordeu que el Carnaval va de contes. Hem tingut pirates, princeses, ratetes, super herois,… Els voleu veure?

La segona ordre era pel dijous gras: Si truita vols menjar, el pitet t’has de posar!. Així que tots ens hem posat el pitet, agafat l’entrepà de truita i al pati hem anat. Quan hem acabat, Sa Majestat s’ha presentat i els companys de 6è el pregó han llegit i nosaltres hem aplaudit.

La tercera i última ordre per divendres és venir disfressats per a la gran rua de Carnaval. Una rua de contes, on hi haurà caputetxetes, llops, soldats de plom, gats i ratetes, reis d’or, botes i gats, fades i follets i mil personatges més… Preparats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *