Padrins

Avui hem fet una activitat on tot els cursos han compartit un moments amb alumnes d’altres nivells. Els/les  grans de l’escola fan parella o trio amb els/les petits/es del centre i els expliquen o llegeixen contes o històries. En alguns casos  un lector s’ha dirigit a tot un grup d’alumnes.  L’alumnat del cursos superiors han fet de padrins lectors del petits.

SORTIDA FI DE CURS A CAN MAS. TORRELLES DE LLOBREGAT

Com és tradició a l’escola, hem anat el darrer dia de classes tots plegats, de P3 a 6è, a una casa de colònies per acomiadar-nos del curs que s’acaba. Aquest any, hem anat al Llobregat, concretament, a Torrelles a Can Mas. Un cop allí, per cicles i en grups barrejats: infantil, cicle inicial i cicle mitjà amb superior, vam fer activitats diferents: visita a la granja i a l’hort de la casa, gimcana de jocs d’aigua, piscina,… La manera més divertida amb els companys de dir adéu al curs finalitzat. Mireu què bé ens ho vam passar.

JORNADA ESPORTIVA AMPA-ESCOLA

L’altre dia, vam celebrar la I Jornada Esportiva AMPA-Escola. De P3 fins a 6è ens vam desplaçar, en autocar, fins les instal·lacions esportives de l’Hospitalet Nord. Allí amb el suport de monitors vam realitzar activitats diferents segons els cicles, des de curses de velocitat, salt de longitud, relleus, jocs tradicionals, circuïts de psicomotricitat, llançament de pes,… I, per acabar, els més grans de cicle superior piscina. Mireu que bé ens ho vam passar.

 

GRADUACIÓ DE L’ALUMNAT DE SISÈ

El curs s’està acabant i els grans de l’escola aviat ens deixaran. Començaran una nova etapa a l’Institut: noves experiències, nous companys,… un munt de coses per descobrir. Però, abans, hem volgut celebrar, conjuntament amb llurs famílies, la seva graduació. Ho hem fet a l’Auditori del Districte. Una primera part de l’acte, més formal,  amb la lectura dels diferents  parlaments i lliurament d’obsequis. I a continuació, ja a l’escola amb ball i berenar per a tothom.

Com us vam dir: us hem estimat, us estimem i us estimarem i sempre guardarem un bell record vostre a l’escola. Us desitgem el millor, us ho mereixeu!.

FESTA FI DE CURS- AMPA

Com cada curs, el darrer divendres de juny abans de començar la Jornada intensiva, l’AMPA organitza la seva FESTA FI DE CURS. Aquí teniu una petita mostra del bé que ens ho vam passar amb el rocòdrom, tirolina, “toro” mecànic, les elàstiques, “fotomaton”, berenant, ballant country, cantant en el karaoke, jugant amb el futbolin o a hockey, fent manualitats de reciclatge, pulseres, maquillatge,… Una tarda per compartir amb la família i no oblidar.

CICLE MITJÀ I L’ENERGIA

A l’escola, els nens i nenes de Cicle Mitjà,  hem fet un taller PLAY ENERGY gràcies a ENDESA sobre l’energia: tipus, consum, ús responsable,… Però, el bo del taller ha estat que hem manipulat i creat nosaltres mateixos energia, i hem vist les conseqüències de les nostres accions.

[youtube]https://youtu.be/N0t5eVmlhG0[/youtube]

ELS PEIXOS DE P5 VISITEN EL MONESTIR DE PEDRALBES.

El dimarts vam anar els Cargols, els Ocells i els Peixos a visitar el ZOO de Barcelona. Ens ho vam passar d’allò més bé.

A més a més, al dia següent, els Peixos de P5 vam anar a visitar el Monestir de Pedralbes. El lloc preciós i l’activitat més. És un passeig pels nostres sentits, alhora que descobrim un espai idíl·lic del nostre barri, tot acompanyat de música per cantar i ballar.

<div align=”center”>[youtube]https://youtu.be/oAV9OJFe0nE[/youtube]