Revista

Ja tenim el nº 6 de la nostra revista: ” EL ROVELL DE L’OU “.

Com dèiem a l’editorial del primer exemplar de la revista…… ” No sabíem quin nom posar-li, i vàrem fer una consulta als alumnes, a veure si ells tenien més bones idees. I en van tenir. Moltes. Entre tots, es va triar EL ROVELL DE L’OU. Per moltes raons. L’escola és al mateix rovell ( mig ) del barri, això ja és prou raó per adoptar aquest nom. Però, a més, ens agrada la idea de ser com un ou que té com a rovell una pila de petits ( pollets ) que esdevindran els homes i les dones del futur. Volem pensar que l’escola aporta el seu gra de sorra en el creixement d’asquests nens i nenes per a que puguin ser adults amb consciència social, civisme, assertivitat i les qualitats necessàries per a fer un món millor “.

Després de cinc números més continuem pensant el mateix. Estem satisfets de la nostra revista i confiem anar-la enriquint i millorant any rere any.

Revista01

Revista02 Revista03
Revista04 Revista05 Revista06
sin-titulo-41 tapa-revista-petita1

One thought on “Revista

 1. Mercè Esteller i Roig

  Hola, soc una antiga alumna de l’escola,el derrer curs que hi vaig ser :el 1964-1965 i m’agradaría saber si s’ha fet alguna trobada d’antigues alumnes, doncs en aquella epoca només erem noies o si es podria fer.
  Vaig marxar del barri i he perdut el contacte. la directora del centre és deia Mercedes Gimeno i la meva mestra Maria, no recordo el cognom, per`si que era del païs vasc.
  La única alumna que encara ens veiem i que sempre hem sigut amigues es diu: Rosa Mateu i Mateu.
  Moltes gràcies per la informació que hem pogueu donar…
  Mercè Esteller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *