LES CARTES DE PROPP

He trobat a la web abrapalabra les cartes de Propp per imprimir. Vladimir Propp va ser un estudiós rus dels contes fantàstics. Va arribar a determinar que sempre passaven les mateixes coses a tots els contes. Ell parla de les funcions que succeeixen a cada història. Per exemple, la fugida, trobar-se amb un enemic, la boda final,… Evidentment, no totes apareixen a cada conte. Cada història s’en pot saltar. El que sí es sol conservar és l’ordre d’aparició de cada funció. Si imprimim aquestes cartes, les podem barrejar i treure’n unes quantes a l’atzar. Situades per ordre ens ajudaran a crear una història on passi cadascuna d’aquestes funcions. 

CLICA AQUÍ PER BAIXAR-TE LES CARTES DE PROPP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *