La flauta de fusta

Hola em dic Emma i tinc 10 anys . Ara us explicaré una història que em va passar fa 2 anys. Estava amb el meu amic Èric a casa els meus avis, a les golfes. Volíem agafar un joc i ens va caure una caixa de l’armari, la vam obrir i, a dins, hi havia un munt de coses però, el que més ens va cridar l’atenció va ser una flauta de fusta. Jo, com toco la flauta, la vaig intentar tocar, no sonava, era molt estrany. Des d’aquell dia sempre portava la flauta al damunt.

Un dia l’Èric i jo vam anar a la plaça a jugar. A la plaça hi havia una freixa, ja feia molt que estava allí. Em vaig enfilar a la rama més baixa de l’arbre i vaig intentar tocar la flauta un altre cop. Era un miracle, la flauta sonava. Vaig anar a buscar l’Èric que estava jugant a futbol amb tots els altres de la classe. Li vaig explicar tot el que havia passat, i es va quedar estranyat, no s’ho creia i ho va voler veure. Vaig tornar a tocar, aquesta vegada asseguda en un banc, ara no sonava, això no podia ser.

Vam anar tots dos a casa els avis i els vam dir que havíem trobat una flauta i no sonava. L’avi ens va explicar la història d’aquella flauta. Estava feta de fusta de freixa de la plaça, per això sol sonava si estaves al damunt o assegut al seu tronc.
ainhoa

Ainhoa Pérez Lazcano

Premi Sant Jordi 2008 1CSA

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà