La festa d’escola

BubbleShare: Share photos – Powered by BubbleShare

Vam anar a l’ església a primera hora i vam escoltar el mossèn. Va explicar moltes coses. Després vam tornar a l’escola. En els claustres de l’escola un parell de nens de sisè ens varen llegir un text que parlava dels seus records des de que van començar a P-3 fins ara que ja se’n van de l’escola. Després vam deixar anar els globus. Més tard vam esmorzar el pati croasants i refrescs. Al acabar d’esmorzar van anar al teatre a veure el follet valent, una cantata que van preparar els nens i nenes de cicle inicial amb la senyoreta Neus Martínez. La meva germana Loubna, en Hicham i en Soufian cantaven. A la tarda vam anar als ametllers a veure un espectacle de màgia. El mag em va deixar bocabadat. Amb aixó es va acabar la festa de l’escola.

Me va agradar la festa de santa Joquima ¡ I tu, què en penses ?
Ali El Bakhti 6è

One thought on “La festa d’escola

  1. mreig12

    A mí, em va agradar molt tot. El mag de la tarda, crec que va ser molt apropiat per petits i grans. Tots hi vàrem disfrutar molt! Mariona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *