Tornem a voltar pel Món!!!!!!!!!!!!!

Quina bona notícia, tornem a voltar pel món. Prepareu-vos per iniciar el viatge!!!!!!!!!!!!!!

16a SETMANA DE L’ENSENYAMENT (TERRASSA, MAIG DE 2012)

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest any,  la Setmana de l’Ensenyament gira al voltant de l’ensenyament de les llengües i la comunicació fent ús de les TAC. Es farà una exposició digital (http://www.xtec.cat/crp-terrassa/) on tots els centres públics de Terrassa, Matadepera, Viladecavalls, Ullastrell, Rellinars i Vacarisses exposaran els seus treballs.

Nosaltres hem volgut participar-hi explicant el que fem a l’Aula d’Acollida en el marc del Projecte Voltem pel Món, una experiència organitzada pel Departament d’Educació i coordinada pel Juanjo Gómez, i en la qual hem participat per segona vegada consecutiva.

Per poder veure la nostra aportació cliqueu la imatge.


Accions

Informacions