viatja en una setmana

tot va començar  quan el meu pare va dir que anàvem a viatjar, estava molt emocionat, però era una cosa tan boja perquè solo teníem una setmana abans de l’escola que era a l’últim d’estiu i que realment tots volíem viatjar com una família així que pensàvem on hem d’anar perquè Espanya és gran i té molts ciutats bells,de manera que vam decidir viatjar cap a sud d’Espanya perquè el clima és tan calent i molt bo per nedar i per veure els bells paisatges i sobretot, m’agrada veure coses noves i realment m’agrada caminar pels carrers vells.així que l’endemà vam anar pel cotxe que vam decidir anar pel cotxe, perquè així podem veure tot a la nostra manera de veure, les muntanyes i els paisatges increïbles.

així que després de cinc hores vam arribar a València estem tan cansats però tan feliços, tot va ser tan bell allà honestament,ens vam quedar a un hotel durant dues nits, era tan còmode i bonic, així que en el primer dia estem tan cansats per això no vam veure gens que només vam menjar en un restaurant molt agradable i vam tornar a dormir,i al dia següent vam anar a veure valencia. què valencia i què té????

així que estava tan feliç perquè vaig veure molts edificis antics i molts manuals,caminàvem tot el dia sobre cinc hores i vam tornar a menjar al restaurant, era una nit tan bella.

i al dia següent vam completar la nostra viatge,El clima era tan agradable i una mica calorós, però el vent era tan fresc i després de quatre o cinc hores arribem a la córdoba,tota la vida vaig somiar amb anar,vaig escoltar molt sobre la córdoba i que tots els turistes els agraden anar a córdoba i, finalment el somni s’ha fet realitat,vam buscar  a l’hotel molt i volíem relaxar-nos i dormir però quan vam arribar a l’hotel tots vam estar tan disposats a anar a veure la ciutat,de manera que vam sortir de l’hotel i vam anar als carrers sorprenent que té tot, el paisatge i els museus i també hi ha un castell allà i un riu és llarg també hi ha una mesquita.Així que vàrem caminar molt tot el dia i era tan fantàstic i vam tornar a menjar que estem en un restaurant increïble a la nit. l’endemà vam anar a veure l’església i era tan sorprenent que era de fora com una mesquita i en el dins hi hi coses de mesquites i coses d’església  també hi ha moltes botigues de roba tradicional records i monuments monumentals.i quan camineu podeu escoltar tot el temps una música Jo era com una noia boja que no volia tornar a l’hotel perquè realment era super bella.Així que a la nit vam anar a veure un espectacle de flamenc hi havia una dona per ballar i un home per cantar i un noi jove per tocar la guitarra que eren com una banda també vam menjar allí i era una nit tan agradable i vam caminar una mica pels carrers a la nit.

 

l’endemà al matí vam estar preparats per anar a Granada,i després de tres hores vam arribar a la granada vam arribar abans, ja que vam tenir prou temps per veure la Granada en un dia, així que vàrem caminar tot el dia als carrers de Granada i vam veure moltes coses sorprenents, hi ha un castell increïble allà,i teníem un llançament molt deliciós

l’endemà vam tornar a Barcelona i necessitàvem nou hores per arribar a barcelona. Però, de totes maneres, vam estar contents de que era una viatge curta, però era com un somni i no vam a oblidar  aquest viatge en tota la vida.

és molt agradable conèixer gent nova i veure noves ciutats també per provar nous aliments o una roba nova i he après que pots ser feliç si vols, coses molt simples que poden ens facin feliços, potser un menjar o dolços, o la família o els amics … Sempre tracti de ser feliç i tractar d’aprendre de la vida perquè la vida ens pot ensenyar moltes coses que simplement obre els ulls i aprendre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *