THE STORY OF STUFF – LA HISTORIA DE LAS COSAS

Documental de 20 minuts de duració que podeu trobar al youtube en tres parts.És un diagnòstic condensat sobre la nostra economia i el món actual.

El nostre sistema econòmic es composa de diferents fases: extracció, producció, distribució, consum i residus. Nosaltres només veiem els bens o elements de consum a les botigues, no veiem la resta de les fases i això ens fa ser una mica ignorants davant de la situació real. En tot aquest procès  la majoria de persones ( els consumidors) tenen molt poc o no tenen res i només uns poquets guanyan molt i tenen molt més del que necessiten. De les 100 economies més grans del nostre planeta 51 pertanyen a corporacions i no a paisos.

Aqui pots veure una de les parts.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/cQSbAD9M1QQ" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *