Setmana de la Mobilitat SEGURA I SOSTENIBLE. 22 al 29 de setembre

Una nova edició de la Setmana de la Mobilitat que aquesta vegada es centrarà a l’Hospitalet en la conscienciació de la ciutadania per combatre el canvi climàtic.Lema d’aquest any : “AIRE NET PER A TOTHOM”L’Àrea de Medi Ambient s’ha proposat enfortir la idea en els ciutadans de l’Hospitalet de que cada vegada  és més necessari utilitzar el transport públic. Regalarà una targeta de transport públic a totes les persones que participin en qualsevol de les activitats que s’organitzen aquesta setmana.Si vols conèixer totes les activitats que s’han programat per aquesta setmana pots consultar la pàgina www.l-h.cat.

Els alumnes de 6è de la nostra escola dedicaran moments determinats de setmana a treballar el tema de la mobilitat amb l’ajuda del material : JO, TRANSPORT PÚBLICSi vols dir la teva sobre aquest tema entra a la pàgina www.setmanadelamobilitat.net , dona la teva opinió i a més podràs guanyar molts premis. Clika la web i veuràs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *