01.- Per a ser declarats patrimoni de la Humanitat.-

Cal que primer ens ho creguem nosaltres.

Després ho traslladem a la UNESCO. I tot seguit iniciem un procés per a la petició formal a les Nacions Unides.

“Que ens estimem que el que fem, sentim, expressem, toquem, olorem, tastem i pensem són també patrimoni immaterial de la Humanitat”.

Més informació. Clica:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Patrimoni_de_la_Humanitat

L’autor del suport cooperatiu bàsic personalitzat 003B+ADN dels valors i dels jocs cooperatius creatius vol cedir-lo a la UNESCO i estem convençuts pels valors i pels jocs cooperatius que es poden generar que també és patrimoni immaterial.

A la vegada volem expressar tots els continguts culturals relacionats de pobles, barris i ciutats al voltant del 3B.

I també t’invitem per a la Declaració de l’ONU del Dia Mundial de la Cooperació Educativa Ciutadana per la Justícia i per la Pau que recollirem també totes les mostres de serveis i recursos cooperatius creatius de Catalunya en defensa del model d’escola catalana d’inclusió social multilingüe.

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *