02.- Com apuntar a la llista, materials digitals i produccions cooperatives creatives.-

Per entrar a la llista sols cal que el mateix autor o alguna altra persona que consideri que la producció és cooperativa i creativa ho comuniqui a info@cooperis.cat .

Cooperis és la coordinadora de persones, professionals i entitats per la cohesió i la inclusió social en la justícia i la pau.

Estem en construcció:  www.cooperis.cat

Les obres poden ser blocs, links, etc que es troben a la xarxa per internet mitjançant un link. No més cal facilitar el link.

Pensem que estar a la llista és voluntat darrera dels seus propietaris i/o autors de les obres.

Poden estar escrites en català o en altres llengües com la castellana que es cooficial i la resta de llengües estrangeres . Sempre que estiguin dins del marc del model de cohesió social de l’escola catalana.

També recollim material digital o altres produccions en format paper o altres materials. Aquests s’han de digitalitzar per mitjà de fotos, veus gravades o vídeos curts. Si es poden penjar a internet millor.

En el cas de no poder estar a internet sols cal dir on es troben, es poden cedir als Arxius Comarcals més a prop i des d’allí ja farem un cens i un llistat.

S’entén com a producció cooperativa creativa aquella que és fruit de la pròpia creació de les persones (mai simples còpies, ni fotocòpies…) i que es fan amb més d’una persona de forma col·laborativa, participativa i/o cooperativa. Sempre respectant els drets d’autor i la propietat industrial en el seu cas.

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *