9.- Experiència +3B a la Biblioteca Pública de Tarragona.-

La proposta és instituir el 3B.Biblioteca que consistiria en dur a terme cada mes un taller adreçat a les famílies amb els seus fills/es i una 3B.Mostra de jugades i recursos inventats pels pares, les mares i els seus fills/es

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *