04.- Com treure profit del 3B.Club Catalunya?.-

3B.Club Catalunya

És una secció de socis i sòcies de l’Ateneu de Tarragona.

Tots els socis de l’Ateneu que vulguin aprendre a jugar i/o concursar que ho sol.licitin seran socis del 3B.Club Catalunya.

Qui no sigui soci de l’Ateneu de Tarragona, fent-se soci passa a ser soci del 3B.Club Catalunya.

Per a què ser soci/sòcia del 3B.Club Catalunya?.

A.- 3B. Escola 3B jocs de taula:

1.- Per aprendre a jugar.-

1.1.- Persones majors d’edat. Hi haurà tres grups de persones:

I.- Famílies: Pare,mare, també àvis/àvies

II.- Joves. Interès juvenil. També tindrem espais en Kesse.

III.-  Persones adultes interessades en jocs de taula i de tauler. Com aficionades. Col.lecionistes, etc.

1.2.- Persones menors d’edat poden aprendre a jugar sempre que hi hagi una persona de major d’edat de la família en els espais del 3B.Cub.

2.- Per aprendre i per a jugar federat/ada.-

Tota persona major d’edat té dret a participar en jugades, partides i partits. I participar en celebracions de 3B.Cims i 3B. Aplecs. Dins del pla de traball del club i dels acords que es consensuin.

Lloc: En el mateix local de l’Ateneu de Tarragona.

Dins de l’horari d’atenció al públic es recolliran les sol.licituds d’inscripcions i quan sigui el moment les fitxes federatives.

Full de ruta: Recollides les sol.licituds es farà una assemblea on es constituirà una comissió encarregada de la gestió del Club i es prendran a igual que una secció dins del mateix Ateneu, dins del marc dels seus propis estatuts.

B.- 3B.Institut Superior de Cooperació en la Recerca Educativa.-

Professorat hi han cursos de 30 hores presencials i de 100 hores a distància per aprendre el 3B  i per aplicar-lo a l’aula. Reconeguts pel Departament d’Ensenyament en qualitat de formació permanent a efectes de mèrits.

El professorat té la via formativa i la via d’assaig i d’implantació en el centre i a l’aula.

Com contactar?  Per e-mail   info@cooperis.cat.

Tindran prioritat en rebre el Suport 3B els professorat que ha cursat el primer curs presencial de cooperació educativa i del 3B, els centres educatius i el professorat que participi en les VI jornades cooperis. Més informació: http://blocs.xtec.cat/003b

Els llocs de la formació presencial es comunicarà a igual que el mateix programa als professionals de l’ensenyament que ho sol.licitin.

Els centres educatius que es formin clubs de 3B podran federar-se i confederar-se i participar en concursos cooperatius com 3B.Cims i 3B.Aplecs.

Tota la informació respecte al desplegament i les orientacions corresponents es facilitarà un suport en la mateixa marxa de forma cooperativa i creativa.

Gràcies per la teva atenció i per la teva col.laboració.

“A vegades sembla que perdem el temps i que la feina no tingui profit. Més val la pena descobrir un dia que les nostres actuacions a consciència són com l’aigua que sembla que es perd però segueix donant vida fins acabar a la mar. També font de vida”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *