06.- Anàlisi de l’impacte de la cultura de Dinàmica Mental Coperativa i de la seva Agilitat.-

Impacte a nivell local, nacional i mundial.-

1.- Fomentar la Cooperació Educativa Ciutadana a nivell del desenvolupament local. Totes les persones i professionals relacionades amb l’educació a nivell local es troben per a donar-se a conèixer, compartir experiències i projectes obert a la ciutadania interessada.

2.- Promoure la Piscina de la Immersió de Persones i Projectes de Valors: Teresa de Calcuta, Gandhi, Nelson Mandela, etc. Fomentar el desig de si ell/a dona la cara jo també ho vull fer .

3.- Assumir la cooperació autèntica en la vida de les persones i eliminar les ideologies de paraules sense fets.

4.- Construcció mental de la Pau i de la Justícia en els cors dels petits infants de les persones ciutadanes del Món.

5.- Foment Científic Activista Solidari. On Decisiologia és una eina per poder fer arribar la ciència a la ciutadania.

6.- Difondre, promoure, participar, practicar, protegir i permetre el desenvolupament de l’Agilitat de la Dinàmica Neuro+mental en contra de l’Autoexclusió mental i a favor de l’Autodeterminació Social Inclosible en la vida de els persones i dels seus projectes, amb la motivació 3B.

7.- Creació de milers de llocs de treball al voltant dels clubs 3B, 3B+federacions, 3B+confederacions locals, nacionals i internacionals. Introduir la 003B+ADN en els gabinets psicopedagògics, esplais, recursos culturals i famílies.

8.- La 003B+ADN és una eina de canvi per a la innovació i el foment de la creativitat cooperativa.

9.- Com més s’expansioni el 003B+ADN es canviaran enfocaments i mentalitats de les tasques escolars a casa, abolició els deures a casa, entre altres avantatges.

10.- El més curiós de la campanya de difusió és la confiança de les persones en el projecte. On no hi ha cap risc que provar-lo. Que anar a París a fer l’Entrada de Documentació a la UNESCO (EDU) i certificar a les persones que facilitin documentació digital. La resta depèn de les altres persones i de la seva llibertat. Però en el fons la clau està en el bon cor de la humanitat i en les persones de bona voluntat.

El proper dia 14 de gener farem el tret de sortida i no tindrem marxa enrera.

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *