
Autoria: Nahid Aidoun i Laila Itouli Durant els últims anys un dels temes de més actualitat al Marroc és la situació que hi ha al Rift. Hi ha hagut reclamacions…

Autoria: Khadija Ben En l’actualitat està havent-hi un augment dels mals hàbits alimentaris i el consum de menjars processats. Això ve donat per un canvi en el model de vida,…

Autoria: Laura Alba Aquest treball neix d’un debat a classe amb una companya on ella analitzava els aspectes negatius del capitalisme. Tot i que estava d’acord amb els seus arguments,…

Autoria: Anna Carrera No és intrigant el perquè d’haver-nos de lliurar a diari a un impuls superior a nosaltres que ens deixa fora de línia durant ben bé un terç…

Autoria: Arnau Trens Partint de l’interès per a saber si els plans iniciats el 2001 per l’Ajuntament de Sabadell per a recuperar el Ripoll després de la seva època industrial…

Autoria: Iker López i Eric Pérez L’objectiu principal d’aquest treball, és estudiar la influència del glutamat monosòdic (GMS) en la percepció del sabor dels aliments i, a més, com aquest afecta…

Autoria: Carme Justicia i Aitana Díaz Aquest treball sorgeix de la curiositat per entendre com funcionen els canvis hormonals de la menstruació al cos de les dones i com aquests…

Autoria: Martí Pons Quan em vaig disposar a pensar en què basar el meu treball de recerca vaig qüestionar-me que era allò que em feia ser qui soc, quelcom en…

Autoria: Yasmina Asttaf i Safaa Zekhnini Aquest treball neix d’una inquietud: és possible desenvolupar equipament científic funcional amb recursos limitats? Davant la manca de material als laboratoris escolars, ens vam…

Autoria: Núria Moreno Al llarg del temps hi ha hagut diversos factors que han condicionat l’accés als estudis de tothom: el gènere, el nivell econòmic, la zona geogràfica, la influència…