CONTES A LA CLASSE

Hola famílies,
fa uns dies van venir a la classe dels tres porquets nens i nenes de la classe de tercer per explicar-nos un conte que s’havien inventat sobre un animal humanitzat. Ens va agradar la imaginació que tenen aquest nens per inventar-se un personatge i una història sobre ell. Aquí teniu dues fotografies, la primera en la que ens estan explicant el conte i l’altra on ens ensenyaven el seu animal humanitzat.

IMG_1837

IMG_1842

Un altre dia, també van venir unes nenes de quart ha explicar-nos el conte de la zebra Camil·la amb un teatre que han fet d’ombres xineses. A continuació estan les imatges de quan ens estaven explicant el conte i qui ens el va explicar.

IMG_1846

IMG_1847

Fins aviat,

Bea

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà