Parlem de tot el que hem viscut aquest curs

Hola famílies!

Què us sembla si en aquest últim article de diàleg valorem com ha anat el curs?

Encara ens queda un mes d’escola, però crec que és un bon moment per anar concloent el curs.
Podem parlar dels canvis que heu vist en els vostres fills i filles durant P5 (no només en aprenentatges), de com els heu viscut vosaltres, de les coses que han après i si a vosaltres us han sorprès, de si heu trobat a faltar alguna cosa, i fins i tot de si els veieu preparats per anar a Primària el curs vinent! En resum, podem parlar de tot!
Com sempre us dic, us demano que col·laboreu amb la vostra opinió. Sigui més extensa o menys. No pretenem jutjar a ningú, només conversar i conèixer-nos millor els uns als altres, i de retruc, conèixer millor el que envolta els nens.

Una abraçada,

-MªAngels-

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Parlem de tot el que hem viscut aquest curs

 1. Rebeca (mare de Nazan) diu:

  Samara a fet un gran cambi encara que li costa molt en casa possa molt de la seva part i la veig amb ganas d’aprendre mes va molt contenta a classe y t’estima molt de vegades em diu “mama es que la quiero tanto a la Ma Angels”jijiji a sigut un gran curs plen d’emocions tant per ella com per a mi per abeure pogut compartir grans moments amb tots vosaltres anat d’excursio y amb tots el tallers que s’han fet.
  Gracies per tot Ma Angels!!!

 2. Sandra diu:

  Joel este curso ha dado un cambio de 360° …se nos está haciendo mayor y se nota..cada vez hace las cosas mas independiente..está encantado con su Mari Angels jjaajaa.
  Al cole va supercontento y me comenta que se lo pasa muy bien.En cuanto el año que viene empezar ya 1° para el es como si fuera ya supergrande y me dice que saldrá a leer al sofá y yo estaré..mejorate guapa joel te echa de menos

 3. Sandra diu:

  Se me olvidaba!!Las “feinas ” en familia lo mejor..joel lo vive a tope porque en todo momento el decide lo qie se va a hacer y nos lo explica..y si se puede se hace si .sino negociamos la manera de hacerlo..así tambien va bien debatir sobre el trabajo.

 4. Rosa (madre de Héctor) diu:

  Pues yo estoy de acuerdo con Sandra, Héctor también ha dado un cambio grande, se nota que se van haciendo mayores. A parte de los conocimientos nuevos de letras y números que han adquirido este curso, sobretodo yo estoy muy contenta por su actitud, porque le gusta ir a la escuela, porque se lo pasa bien y porque le gusta mucho su seño.

  Nada más empezar P5, a las pocas semanas, me dijo “mama, esta seño me gusta mucho, siempre sonríe y no nos regaña casi”. Coincido con los niños y con Rebeca y Sandra, cuando dicen que sus hijos te quieren mucho, transmites cariño y simpatía por los cuatro costados!!!

  Poco a poco va siendo menos introvertido, se intenta expresar más, dirigirse más a los adultos y hasta le gusta cuando le aplauden, que antes eso de ser el protagonista no era lo suyo, y lo pasaba fatal y ahora dice que el día del protagonista lector, o su cumple, o cuando tuvo que hablar de Egipto, le gustaron mucho, y eso para mí es lo más importante.

  Yo estoy igual de contenta que él o más, ha sido un curso fantástico, he disfrutado mucho con todo en lo que he podido participar, talleres, excursión, y con el blog!!! Ha sido una maravilla poder “charlar” por aquí contigo, comentar todos los temas que propones y acercarnos a todo lo que nuestros niños hacen a través de las opiniones y las fotos.

  Héctor te va a echar de menos el año que viene, has hecho un trabajo estupendo y no es casualidad que todos estemos tan contentos, es gracias a tí . Ojalá sigas en nuestra escuela muchos años, y mi futura niña, también te tenga de “seño”, va a ser una pasada!!!

  Yo no sé hacer entradas escuetas en el blog, ya lo sabes jejeje, así que te toca leer. Recupérate pronto!!

  Gracias y un abrazo!!!!

 5. MªAngels diu:

  Hola famílies!!!

  Després d’aquests comentaris tan macos no sé ni què dir! Bé, de fet, sí: GRÀCIES! El darrer dia de curs ja us vaig dir que per mi ha estat un plaer aprendre aquest any amb els vostres fills i filles. A més, saber que les famílies que hi havia darrera, responien al que jo proposava, ho ha fet tot molt més fàcil.
  Tal com apunta la Rosa, tant de bo tornem a coincidir i pugui ser jo la mestre dels vostres fills/es petits, per mi seria un plaer! Però tot i no ser-ho, podeu venir-me a veura (a la classe on estigui) QUAN VULGUEU! Als nens i nenes ja els ho vaig dir, que em vinguin a fer abraçades i que m’expliquin coses, que els trobaré a faltar!

  M’encanta que les tres mamis que heu escrit, digueu que els nens s’han fet grans, que han fet bons canvis i que heu viscut un bon curs desde casa. Això és lo principal, a mi sempre és el que més em preocupa, que els alumnes vinguin contents a l’escola i se sentin còmodes, els coneixements venen sols quan tot això està en marxa.
  També comenteu que us ha agradat participar en excursions, tallers i projectes… Una vegada més, gràcies. Des de l’escola, podem proposar, però aquestes activitats tenen sentit gràcies a la vostra col·laboració.
  Estic encantada que us hagi agradat participar al blog. Espero que poc a poc, la resta de famílies es vagin contagiant i apareguin grans converses!

  Una abraçada enorme famílies!!! I MOLT BON ESTIU!!!

  -MªAngels-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà