PLÀSTICA DIVERTIDA

Famílies
El passat dijous gras a la tarda vam estar junt amb els nens i nenes de 1r fent una sessió de plàstica ben especial. Vam poder gaudir del bon temps i aprofitar, a més de les dues aules, l’espai de pati per poder passar una tarda ben divertida.
Vam pintar sobre plàstic, sobre paper, amb pinzells, amb pinzells al peu i a la boca,…una tarda a recordar durant la setmana boja.
Esperem que passeu una bona estona a casa mirant les fotos que va fer.

Publicat dins de General | 1 comentari

GUARDES FORESTALS

Ei famílies…!!!
Divendres a la tarda vam tenir la sort de comptar amb la visita de dos guardes forestals, el Xavi i l’Alicia tots dos ben simpàtics i ens van explicar una pila de coses interessants i molt importants a l’hora de conservar el nostre entorn natural.
Nosaltres ens vam comprometre a no tirar res al terra quan anem al bosc i a emportar-nos tota la brutícia que generem, d’aquesta manera es poden evitar molts incendis.
Sabíeu que aquests agents forestals són voluntaris… dons si, són persones que de manera totalment voluntària fan aquesta feina per tal de que tots nosaltres puguem gaudir de la natura que ens envolta.
Va ser una xerrada molt interessant i al final d’aquesta… Sorpresa… vam poder regar nosaltres amb la mànega dels guardes i amb la calor que feia….
Us deixem unes quantes fotos, gaudiu-les.

Publicat dins de General | 1 comentari

THE UGLY DUCKLING

Last Friday we saw the theatre play “The Ugly Duckling”. We enjoyed it a lot. Now, you can see some pictures!

Have a fantastic afternoon,
Montse

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TALLER DE POESIA

Hola famílies
Divendres vam tenir la sort de tenir amb nosaltres fent un laboratori de poesia a l’Alicia Molina.
Va ser un taller-laboratori molt divertit i engrescador on ens va fer despertar els nostres sentits… aquells que tenim més adormits i amb aquests poder jugar, rimar, cantar i sobretot treballar i aprendre de la millor manera que es pot fer, gaudint.
Us deixem unes fotos per tal de que us feu una idea, però demaneu als vostres fills i filles que us ho expliquin per poder gaudir també amb ells i elles.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EXCURSIÓ MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

Ei famílies…!!!

Ahir vam marxar d’excursió al museu de les matemàtiques de Cornellà, va ser una sortida excepcional… vam tenir de tot, vam estar a un parc espectacular, vam fer un taller divertíssim i vam estar a un museu ben diferent, en aquest museu la primera norma era… tocar-ho tot…
Ens vam quedar al·lucinats amb tot el que vam descobrir i ens vam cansar de jugar i jugar i el millor de tot era tot el que estàvem aprenent jugant.
El museu de les matemàtiques és un lloc molt recomanable, tant pel museu com pels voltants d’aquest.
Us convido a que torneu un diumenge al matí amb els vostres fills i filles i viviu vosaltres mateixos aquesta sensació de sorpresa divertida que van sentir els vostres fills en aquesta sortida.
Us deixo unes fotos per tal de que ho veieu.

Publicat dins de General | 2 comentaris

PLANTEM

Hola famílies

Com ja sabreu a medi estem investigant el nostre entorn proper tant el natural com l’artificial. Investigant ens va sorgir el dubte de com creixien les plantes que nosaltres veiem i per tal de observar aquest procés vam decidir plantar unes llavors i veure quines plantes en sortien.
D’aquestes fotos ara fa una setmana… pregunteu als vostres fills i filles com estan ara…
Us deixem unes fotos de la nostra plantació.

Publicat dins de General | 1 comentari

JOCS AL PATI

Hola famílies
Divendres al matí vam fer un taller de jocs al pati. Aquest taller ens va ensenyar i recordar jocs tradicionals als que ja jugaven els nostres pares, mares i avis i que avui en dia estan una mica oblidats.
La primera part del taller va consistir en crear una patacons amb els taps de les ampolles i unes bitlles amb les ampolles buides que havíeu portat.
Per fer la segona part d’aquest taller vam sortir a la pista i vam estar jugant. Vam descobrir jocs com la corda, les bitlles, la xerranca, el jump, a fer camins i punteria… va ser un taller molt divertit i que ens va agradar molt.
Us deixem unes fotos per tal que veieu com ens ho vam passar de bé.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LLUM I OMBRES

Famílies…
Divendres dia 26 de gener, la Sara va venir a l’escola a fer amb nosaltres un taller de llum i d’ombres… Era genial.
Com ja sabeu dins dels ambients que fem els dijous a la tarda, hi ha un d’experimentació en anglès, dintre de molt poquet començarem a experimentar amb la llum i és per aquest motiu que com a introducció vam fer aquest taller.
Va ser realment interessant i vam gaudir del taller moltíssim.
Ens encanten les ombres.

Publicat dins de General | 1 comentari

VISITA DELS MOSSOS

Hola famílies
Durant aquest primer trimestre hem estat treballant i investigant els oficis. Un ofici que ens va semblar molt interessant i que ens agradava molt a tothom és la feina dels mossos d’esquadra. Vam decidir convidar-los un dia a la nostra classe perquè ens expliquessin quina és la seva feina realment.
La seva visita ens va agradar molt i va ser molt interessant i enriquidora, us deixem quatre fotos, esperem que us agradin.

Publicat dins de General | 1 comentari

PAPAGENO I PAPAGENA

Benvolgudes famílies

El dimecres 21 de novembre vam fer una sortida a l’auditori de Terrassa on vam poder veure l’espectacle del Papageno i la Papagena, dos dels protagonistes de “La flauta màgica” d’en Wolfgang Amadeus Mozart.
Vam tenir la sort de poder escoltar com els seus personatges ens cantaven algunes peces de l’òpera.
Quan va acabar l’espectacle vam estar jugant i gaudint d’un dia espectacular al parc de Vallparadís.
Podeu veure les fotos clicant aquí.

Publicat dins de General | 1 comentari