EL JOC DE L’OCA

Hola famílies!
Als nens i nenes de la classe dels tres porquets, els encanta jugar al joc de la oca. Es per aquest motiu que a psicomotricitat també juguem. Ells mateixos han decorat les caselles del joc, dibuixant una oca o la mort. Amb uns daus molt grans poden jugar i fer ells mateixos de les fitxes. Primer van jugar de manera dirigida i ara que ja saben muntar-la i com seguir el torn de tirada, ja és un joc que tindran tots els dies durant les estones que juguin lliurament.
A continuació teniu algunes fotografies de com dibuixaven a les caselles, de quan jugaven al principi i de com juguen de manera autònoma.

IMG_1305

IMG_1000

IMG_1002

IMG_1039

IMG_1043

IMG_1049

IMG_1050

IMG_1303

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà