Juguem amb les joguines de Nadal

Hola famílies!
Com està anant a casa la tornada a l’escola?
A la classe força bé, els nens i nenes molt contents de tot el que han viscut aquests dies i fins i tot una mica esverats!
Ahir vam estar parlant DEL QUE MÉS ELS HAVIA AGRADAT D’AQUESTES FESTES i va ser molt maco i interessant veure com la majoria recordaven amb molta emoció la Cavalcada, és un moment tant màgic! D’altres ens van explicar records preciosos com per exemple, l’Héctor que havien fet una cabana amb el seu avi o l’Aitana que havia preparat menjar pels Reis i els camells amb el seu pare i la seva germana o la Selena Molina que havia anat al cinema amb la família.
Tots aquests records lliguen molt amb l’article que vam comentar anteriorment dels “4 regals”. Els nens valoren més del que ens pensem haver cantat aquestes festes, haver vist els Reis en les seves carrosses, haver gaudit de la seva família… I això és el que no cal perdre, aquesta és la veritable essència del Nadal.
Com a anècdota, explicar-vos, que després de parlar del que més els havia agradat d’aquestes vacances, els vaig anar dient si volien explicar QUÈ ELS HAVIEN PORTAT ELS REIS, i… LA MAJORIA NOMÉS EREN CAPAÇOS DE RECORDAR 3 O 4 REGALS! Sovint els més petits ens donen lliçons com aquestes; els Reis o el Pare Noel omplint-los de regals i ells recordant per sobre de tot això La Cabana que han fet amb el seu avi! Increïble, no?

Després de posar-vos al dia amb tot això, explicar-vos que aquest matí ja hem estat una estona jugant amb les joguines d’aquest Nadal i m’ha encantat que la majoria de nens i nenes l’han compartit, és més, molts d’ells han ignorat la seva joguina i han aprofitat per gaudir amb la d’algun amic, fantàstic!

img_0725

Si voleu veure les fotos, cliqueu aquí.

Una abraçada,

-MªAngels-

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Juguem amb les joguines de Nadal

 1. Rubén (pare de l'Oriol i el Jan) diu:

  Doncs sí, la veritat és que els nens ens donen lliçons i una és la de valorar que el que realment els omple és l’experiència personal que poden viure fent quelcom creatiu amb els seus familiars o amics. I en quant als regals, està molt bé que els comparteixin.

  Perfecte, comencem l’any amb bona energia !!!

 2. Rosa (madre de Héctor) diu:

  Sin duda compartir momentos con los seres queridos, es lo mejor del mundo, tanto para los niños como para los adultos. Son esos recuerdos y esos momentos vividos los que perduran en la mente y en el corazón, y no las cosas materiales.

  Estas navidades, además de las típicas comidas familiares, nos escapamos unos días al campo y hemos dormido en una cabaña encima de un árbol!!!!, fue toda una aventura, y Héctor estaba muy emocionado, y tenía claro que era lo que iba a contar en clase en cuanto pasaran las vacaciones, porque es lo que más marcado le ha quedado de las navidades, esos días de aventura familiar. Luego en casa con el abuelo, han jugado a hacer cabañas, con cajas, o con lo que tuviesen a mano, algo donde poder meterse y esconderse, y supongo que eso es lo que ha contado.

  Me alegra mucho que lo haya explicado y que lo más importante para él sean las cosas que hacemos juntos. El tiempo que se disfruta en familia, es el mejor regalo del todos.

 3. MªAngels diu:

  Hola famílies!
  Tal i com diu el Rubén hem començat amb molt bona energia! Esperem continuar així! Avui hem estrenat dos dels jocs que ens va cagar el Tió i els nens i nenes s’ho han passat mooolt bé. Un dels jocs consisteix en penjar uns monos en un arbre, llençant-los amb una catapulta i l’altre té com a objectiu fer saltar una rata que hi ha amagada dins d’un formatge, és qüestió d’atzar, els nens van punxant pales al formatge i tot d’una, salta.
  Us els explico per si els nens us n’han parlat a mitges i no ho heu acabat d’esbrinar com funcionen. Més o menys això és el que va passar amb l’explicació de l’Héctor (i segur que amb moltes altres d’altres nens), ell tenia tantes coses per explicar del Nadal que la història ens va arribar una mica barrejada! Merci per aclarir-la Rosa! Quines vivències més maques les d’aquest Nadal!

  Una abraçada,

  -MªAngels-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà