Parlem de les coses a fer en aquesta estació

Hola famílies!
En aquesta entrada us vull convidar a participar, a compartir opinions, a dialogar! Per fer-ho us proposo “25 coses a fer aquesta tardor”.

coses-a-fer-a-la-tardor

Animeu-vos a explicar als altres què heu fet, ara ve el pont, expliqueu si feu alguna excursió, on heu intentat anar, com ho heu passat… Pot ser divertit!

Gràcies per avançat!

-MªAngels-

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a Parlem de les coses a fer en aquesta estació

 1. Laura diu:

  Hola clase del 3 porquets!
  Aquest pont hem fet moltes coses però les mes destacades una visita al Poble Espanyol a on celebraven Halloween. La Martina s’ho va passar de por..es va pintar la cara, vem anar a la casa del terror, va saltar als inflables i vam veure un espectacle de magia terrorífic. I la nit de Halloween vem anar a una festa de disfresses. Ha sigut molt xulo. Espero que els vostres nens també s’ho hagin passat molt be.
  Una abraçada.

 2. Rosa (madre de Héctor) diu:

  Hola!!

  Nosotros estuvimos en un pueblo del Montseny que se llama Sant Esteve de Palautordera. Celebraban una feria medieval y de otoño, y vimos muchas cosas, desde unos músicos haciendo malabares por las calles mientras tocaban, hasta la actuación de un faquir que apagaba fuego con la boca y se enganchaba cubos llenos de agua en las orejas.

  Entre todos las paradas de artesanía, descubrimos una muy interesante, donde vendían muchos libros divertidos y una señora nos narró la historia de los ratones Fermín y Valentina, que eran los protagonistas de todos los cuentos que tenían, vivían en una granja y se habían conocido por internet. (La granja existe de verdad, los ratones cuentan la historia real de dos granjeros que viven en una masía, cómo se conocieron y a qué se dedican, realizan visitas guiadas para familias y escuelas http://www.mascasablanca.com/CA/index.html)

  Aunque Héctor sigue más impresionado con el faquir que lanzaba cuchillos y jugaba con el fuego que con la historia de los ratones. Fue un día genial!!!

 3. MªAngels diu:

  Hola a tots!

  Què divertit tot el que heu fet!
  Laura, quina bona opció, les festes de disfresses sempre són un encert amb els més petits.
  I Rosa, que maco el que ens expliques d’aquest poblet!
  Segur que tant l’Héctor com la Martina van gaudir d’allò més. Gràcies per compartir-ho!

  Jo també em vaig mig disfressar dilluns a la nit, vam barrejar les tradicions, vam celebrar amb la família un sopar de castanyada però amb disfresses tipus Halloween! Jo portava els panellets, que tot i que no m’apassiona menjar-ne, sempre em toca fer-los!

  A la classe hem estat mirant aquest llistat de coses a fer i els nens i nenes estaven molt il·lusionats amb la idea de fer-les totes!
  Alguns ens han explicat que ja han fet algunes. El Joel i la Samara diuen que han fet panellets a casa, què dieu les famílies, han sortit bons?
  La Rocio ens ha dit que ella menja magrana, però alguns nens no saben ben bé què és, així que pares i mares ja sabeu…
  L’Oriol F. diu que han aprofitat els dies de festa per anar a la Mola, ens ha explicat que és cansat però molt xulu!
  L’Oriol G diu que ha anat al bosc, a un lloc que hi ha volcans, suposo que a la Garrotxa, no? Ha quedat ben impressionat i ens comenta que hi havia una pila de castanyes!
  El Joel diu que ell ha vist bolets, però que eren verinosos!

  Doncs bé famílies, què més ens expliqueu?

  -MªAngels-

 4. Sandra mare joel diu:

  Hola!!!jajja Joel ha sortit de classe i em diu mama tenim que mirar el bloc que hi han noticies…aquets dies hem fet mar i muntanya un dia a gurb i hem pujat a dalt d’ una muntanya desde on es veia tota la plana de vic i a d’alt i havia una replica d’un castell que hi havia estat en ruines i hem repetit excursió al bosc tancat…i un altre dia a caminar per el prat a fer una excursió fins al far del semafor…com joel es muntanyenc desde petit ja li he ensenyat d a qie no toqui els bolets..son tots verinosos!!!! Els panellets…bueeenooo l’any passat van sortir millor..si em descuido amb el forn es cremen tots els pinyons…Uns dies molt aprofitats i ara que els boscos tenen tants colors es molt agradable passejar per la muntanya

 5. MªAngels diu:

  Hola una altra vegada!
  Que bé Sandra que el propi Joel t’hagi dit que heu de mirar i escriure al bloc! I quin pont més ben aprofitat, mar, muntanya, excursions al bosc, panellets… Els nens els enriqueixen molt totes aquestes experiències!

  Continuarem pendents de més aportacions!

  -MªAngels-

 6. Ana mama de l'Oriol G. diu:

  Hola, sí nosaltres vam anar a la garrotxa a visitar els volcans de Croscat i sta. Margarida, vam passejar i recollir castanyes com cada any per la fageda d’en Jordà (us recomano a tots a anar a la tardor a fer-hi una passejada, és màgica) també vam passejar en carro de cavalls, visitar la fàbrica de iogurts de la fageda on vam poder tocar vedells petits, també vam visitar un càmping a on hi ha diferents animals que es poden tocar (cabres, ovelles, una somera, cavalls i també hi havia ponis amb els quals van fer una voltada) els nens van quedar encantats amb la sortida… El dilluns vam torrar les castanyes collides i menjar els panellets que cada any els fa la iaia Tina ummm!!, que els fa boníssims.
  Una abraçada
  Ana

 7. MªAngels diu:

  Hola!
  Ooohhh Ana, quina enveja! Jo vaig passejar per la Fageda l’any passat per aquesta època i com molt bé dius tu, és MÀGICA! Els seus color enamoren! I a més, fas bé de recomanar el munt d’activitats que es poden fer per la zona! Gràcies!
  Pel que veig, heu pogut marcar força coses de la llista que us proposava de “25 coses a fer durant la tardor”. Si continueu fent d’altres, no dubteu en explicar-nos-les!

  I els que encara no heu dit res, animeu-vos a fer-ho!

  Un petó!

  -MªAngels-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà